Slavili srebro

Mladi košarkaši Srbije: S Hrvatima smo pjevali Cecinu "Nevaljalu"

U-19 Svjetsko prvenstvo, Dario Šarić, košarka (1)
Fiba.com
09.07.2013.
u 09:43

- Vjerujete, svi su nas pamtili po tome. I svi su nas se pribojavali jer smo superekipa i imali smo neke svoje rituale

U-19 košarkaši Srbije na Svjetskom prvenstvu osvojili su srebrnu medalju. U finalu su izgubili od SAD-a, ali su zato u četvrtfinalu pobijedili Hrvatsku. Nakon povratka u Beograd otkrili su recept svoga uspjeha.

- Jedva pričam, pjevali smo s Hrvatima protiv Amerikanaca Cecinu pjesmu „Nevaljala“. Proslavili smo na svoj način, uz „Nevaljalu“, koju smo pjevali poslije svake utakmice. I kad smo izgubili od Amerikanaca, i tada smo je pjevali. Vjerujete, svi su nas pamtili po tome. I svi su nas se pribojavali jer smo superekipa i imali smo neke svoje rituale koji su se svima svidjeli - rekao je Vasilije Micić, a prenosi Kurir.

Podsjetimo, Hrvatska je prvenstvo završila na osmom mjestu, a Dario Šarić izabran je u najbolju petorku.

>>Srbija prejaka, Hrvatska bez medalje na Svjetskom prvenstvu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije